Jó Nő napi gránátalmalé kóstolás
Gránátalmaleveink hatalmas érdeklődést váltottak ki a 04.25-én megrendezett Jó Nő napon az Atrium Eurocenterben.

Számos programlehetőséggel várták a szervezők a Jó Nő napra érkezőket – előadásokkal, mini koncerttel, beauty standokkal. Mi is készültünk a rendezvényre különféle egészséges salátákkal, gyümölcsös koktélokkal, és természetesen gránátalmalé kóstolóval.

A Jó Nő Napon összesen 4-en képviseltük a Garnet Csoportot, de előfordult, hogy még így sem bírtunk a látogatók sokaságával.

A több száz érdeklődő közül mindenki kíváncsian fogadta a termékeinket és az abból készült alkoholmentes koktélokat, valamint a gránátalmás salátáinkat. A helyszínen lehetőségünk volt értékesítésre is, így akinek elnyerte a tetszését valamelyik termékünk, egyből meg is tudta vásárolni.

Maga a rendezvény remek visszacsatolási lehetőséggel szolgált, hisz szemtől-szembe találkoztunk olyan leendő vásárlókkal, akik még nem kóstolták a termékeinket korábban, és az első tapasztalatikat/észrevételeiket meg tudták velünk osztani. 

Az egyre nagyobb teret hódító egészséges táplálkozásba és életmódba könnyen beleilleszthetőek a Garnet és 4U 100%-os gránátalmalevek, melyet a látogatók is örömmel nyugtáztak, valamint megállapították, hogy a termékeink nem csak egészségesek, de finomak is. Bízunk benne, hogy a rendezvény résztvevőinek többségét hamarosan visszatérő vásárlóinknak mondhatjuk.


Köszönjük ezt a nagyszerű napot a rengeteg érdeklődőnek, a Hogyan Legyek Jó Nő? munkatársainak és nem utolsó sorban Takács Nórának!

2015 ÁPR 27 13:22:00/