Ismerje meg
a gránátalma jótékony hatásait a szervezetére és tartsa egészségben önmagát


Az Üveg-Ásvány Kft. elsődleges célja a megújulás!

Ezt a szellemet tükrözi a rengeteg új beruházás, amely nem csak a főtevékenységünkre korlátozódik. Ilyen például egy fehérvárcsurgói falusi vendégház felújítása, egy gecsei tejtermelő telep bővítése, vagy portfóliónk kiegészítése prémium gránátalmalé forgalmazásával.


Garnet Gránátalma

Garnet és 4U márkanevek alatt kínáljuk a 100%-os gránátalmaleveket. A gyártó az azerbajdzsáni Milk-Pro Ltd., ami tejtermékek előállítása mellett gyümölcslékészítéssel is foglalkozik. Ezzel a vállalattal az Üveg-Ásvány Kft. kizárólagos szerződést kötött a termék magyarországi és régiós forgalmazására.

Az Üveg-Ásvány Kft telephelyén, Kincsesbányán létrehoztuk a Garnet Gránátalma Kis- és Nagykereskedelmi üzlet és raktáregységet. A termék befogadására egy közel 70 m2 alapterületű újonnan kialakított, modern hűtőtárolót hoztunk létre, ami garancia a termék minőségének megőrzésére, amíg el nem jut az Ön asztalára. 

A termékkör forgalomba hozatalával alapvető célunk a természetes, natúr gyümölcsléfogyasztás fokozása, egy karakteres, új ízvilág megismertetése, illetve egy 100%-os természetes összetevőkkel bíró gyümölcslé elérhetővé tétele bárki számára.